Facebook Posts

De kaarten zijn weer omgekeerd. Per kaart zal ik de bijbehorende toelichting geven.

Kaart 1: Werk met toewijding
Worstel je met de vraag hoe je een spiritueel leven kunt hebben en je tegelijkertijd bezig moet houden met de eisen die het dagelijks leven aan je stelt? Wordt je heen en weer geslingerd tussen teveel bezig zijn met materiรซle zaken en het willen ontvluchten van de materiรซle wereld ten bate van een spiritueel leven? Je bent op een waardevol punt aangeland. Het is tijd om de mythe achter je te laten dat een spiritueel leven betekent dat je de materiรซle wereld moet afzweren. Dat is niet waar.
De bedoeling is dat je in de wereld bent maar niet van de wereld. Ontsteek je creatieve vuur en duik dan met toewijding in de zee van ervaringen.

Kaart 2: Leef je leven ten volle
Welke aspecten van je leven ben je aan het vermijden? Waar houd je jezelf op de achtergrond, uit angst voor het onbekende? Over wat voor soort ervaringen heb je fantasieรซn? Waar verlang je naar? Waarop ben je jaloers?
Heb de moed om jezelf uit te dagen en je passie na te streven zonder terughouding. Het aardse bestaan is maar kort. Verknoei het niet door jezelf te weerhouden het tot op de bodem te verkennen en te ervaren.

Kaart 3: Sta open voor de liefde
Stop met het proberen om pijn en teleurstelling te vermijden door terughoudendheid van hart en verbintenis. Denk na over wat voor soort liefde je van de ander wilt en vraag daar dan om. Als jij niet weet wat je zoekt kun je ook niet van een ander verwachten dat die dat weet, dus wees eerlijk tegenover jezelf en neem de tijd.
Als je bang bent voor intimiteit, of als je vreest dat je wordt afgewezen, geef dat dan toe. En geef anderen nooit meer dan datgene waarbij jij je op je gemak voelt, want dan krijg je later spijt als je niet terugkrijgt wat je had verwacht.

.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tijd voor een kaartje!
Welke kaart trekt jouw aandacht? Om 17.00 post ik de omgekeerde kaarten met de bijbehorende toelichting. ๐Ÿ˜€
... See MoreSee Less

View on Facebook

๐—˜๐—ด๐—ผ๐—ผ๐˜๐—ท๐—ฒ, ๐—ฒ๐—ด๐—ผ๐—ผ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ฑ
Er was eens egootje. O, wat zag dat egootje zich graag in de spiegel. Zo knap, zo sterk en "O, wat had hij zijn baasje toch goed onder controle".

Het mens dat bij dit ego hoorde werkte zich slagen in de rondte, hij zorgde ervoor om bij te blijven (de juiste telefoon, de juiste kleding ed.). Het ego was zo tevreden, altijd streven naar meer.

Alleen kwamen er barsten... Het mens van egootje begon zich af te vragen of dit nou wel alles was. Hard werken, er goed uitzien, de focus op wat anderen vinden. ๐Ÿง

Maar ja, egootje had de touwtjes stevig in handen. Als het mens zich los probeerde te maken kwam egootje met duizenden reden waarom het anders moest, hij wakkerde de angst voor verandering aan.

Het mens capituleerde, het ego was sterker. Maar helaas voor egootje kwamen er jaren later steeds vaker momenten dat er barsten kwamen...

Steeds vaker kwamen de vragen "Wat wil ik nu met mijn leven?" "Is werken voor veel geld het enige dat ik wil?", "Wat zou ik kunnen veranderen?"

Egootje blies zich zoveel mogelijk op. EGO, is de naam. Maar toch zette het mens door. Hij besloot verder te kijken. Ging aan de slag met meditatie, ontdekte niet kloppende overtuigingen, las boeken over jezelf mogen zijn en onderzocht waarom hij altijd zo gefocussed was op bezit.

Bij die zoektocht kwam hij EGO tegen. EGO was kwaad, geรฏrriteerd en teleurgesteld. Hij vroeg EGO waarom hij zo materialistisch wilde leven en waarom het belangrijk was om de beste te zijn.

EGO antwoordde โ€œOmdat het mijn bestaansrecht is. Als jij niet alleen meer aan jouw eigen belangen denkt verdwijn ik.โ€

Het mens dacht er even over na en antwoordde โ€œVolgens mij zul je nooit verdwijnen, ieder mens heeft een ego. Een ego maakt dat je beseft dat je een mens bent. De vraag is alleen wie je kiest te zijn. En of je je laat leiden door je ego of door je hart.โ€

EGO vond het een irritant gesprek. Eigenlijk vond hij het maar eng. Maar een beetje rust gaf het idee dat hij nooit helemaal weg zou zijn wel.

Na het gesprek bleef EGO zijn best doen om de baas te spelen over het mens. Maar meestal hoorde het mens hem alleen aan en koos die voor zijn hart.

En zo leefde het mens nog lang en gelukkig ๐Ÿ˜Š
... See MoreSee Less

View on Facebook

De kaarten zijn weer omgekeerd. Ik zal per kaart de bijbehorende toelichting geven.

Kaart 1: Onderzoek al je mogelijkheden
๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ.
Soms denken we "het is nu eenmaal zo" en zien we geen andere mogelijkheden. Door deze kaart te trekken vraagt het universum je om elke situatie aan de kaak te stellen waarvan je denkt dat die niet te veranderen is.
Ga er even voor zitten en stel je voor dat je drie droomwensen kunt laten inwilligen. Je kunt alles krijgen wat je wilt! Waar zul je voor kiezen? De waarheid is dat bijna alles wat je wenst mogelijk is en deze kaart vraagt je om je mogelijkheden te onderzoeken.
Zodra je nieuwe mogelijkheden onderzoekt begint de energie in de richting van je dromen te stromen. Elke stap, het maakt niet uit hoe klein, zal je helpen om mogelijkheden te zien die je vroeger niet zou hebben opgemerkt.

Kaart 2: Hulpvaardigheid
๐˜๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‰๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ค๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ.
Er is iemand in je omgeving die je kan helpen om je droom te verwezenlijken. Misschien heb je zelf ook al aan hem of haar gedacht. Het zou ook iemand kunnen zijn die je binnenkort gaat ontmoeten.
Sta open voor de hulp van andere mensen. Mensen die sterk in hun schoenen staan leren hoe belangrijk het is om te delegeren of om in teamverband te werken. Probeer te verwoorden wat je nodig hebt en vraag om hulp. Met behulp van andere mensen ben je veel meer in staat om je innerlijke doelen en wensen te verwezenlijken.

Kaart 3: Positieve energie
๐˜–๐˜ฎ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ถ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด.
Het gebeurt je steeds vaker dat de dingen die je gewenst hebt zich manifesteren. Probeer je aandacht bewust te richten op positieve energie. Dit betekent dat je negatieve invloeden zoveel mogelijk uit de weg moet gaan. Vermijd negatieve discussies met jezelf en andere mensen.
Door middel van positieve gedachten en handelingen doorbreek je eventuele verborgen blokkades die het manifesteren van je dromen vertragen - of ervoor zorgen dat ze helemaal niet uitkomen.
... See MoreSee Less

View on Facebook