Facebook Posts

Goedemorgen allemaal,
Ik sla de kaartjes vandaag een dagje over.
Even een pas op de plaats met deze hitte.
Liefs, Eline
... See MoreSee Less

View on Facebook

De kaarten zijn weer omgekeerd! Bij iedere kaart zal ik een toelichting geven.

Kaart 1: Onderzoek al je mogelijkheden
๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ.
Soms denken we wel eens: het is nu eenmaal zo, en zien we geen andere mogelijkheden. Door deze kaart te trekken vraagt het universum je om elke situatie aan de kaak te stellen waarvan je denkt dat die niet te veranderen is.
Ga er even voor zitten en stel je voor dat je droomwensen in kunt laten willigen. Je kunt alles kiezen wat je wilt! Waar zul je voor kiezen? De waarheid is dat bijna alles wat je wenst mogelijk is en deze kaart vraagt je om je mogelijkheden te onderzoeken.
Zodra je de nieuwe mogelijkheden onderzoekt begint de universele energie in de richting van je dromen te stromen. Elke stap die je neem, het maakt niet uit hoe klein, zal je helpen om mogelijkheden te zien die je vroeger niet zou hebben opgemerkt.

Kaart 2: Vereenvoudig je leven
๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฑ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ.
Je energie is versnipperd geraakt en nu is de tijd aangebroken om dit bij te stellen. Door deze kaart te trekken wordt er van je gevraagd om drastische maatregelen te treffen om je leven eenvoudiger te maken. Dit betekent dat je alle overbodige zaken de deur uitwerkt, nee zegt op vragen die teveel van je tijd vergen, je zaken op een rijtje zet en efficiรซnter met je tijd omgaat.
Misschien zie je ertegenop om dit allemaal uit te voeren, maar als je het opschonen over een week of twee uitspreidt, zal er heel wat van je afgevallen zijn. Hier krijg je dan meer energie en zelfvertrouwen van en dat stelt je in staat om al je taken meteen te volbrengen. Je lichaam, ziel en geest zullen je dankbaar zijn.

Kaart 3: Positieve energie
๐˜–๐˜ฎ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ถ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด.
Het gebeurt je steeds vaker dat de dingen die je gewenst hebben zich manifesteren. Door deze kaart te trekken word je aangemoedigd om nog een stapje hogerop te komen door positieve energie te creรซren. Dit betekent dat je zoveel mogelijk negatieve invloeden uit de weg moet gaan. Vermijd negatieve discussies met jezelf en andere mensen. Zet de televisie en radio uit als er negatieve onderwerpen behandeld worden en blijf weg van negatieve films of krantenkoppen. Door middel van positieve gedachten en handelingen doorbreek je eventuele verborgen blokkades die het manifesteren van je dromen vertragen - of ervoor zorgen dat ze helemaal niet uitkomen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tijd voor een kaartje! Welke kaart trekt jouw aandacht? Ik ben benieuwd...

Om 5 uur post ik de omgekeerde kaarten.

Fijne dag vandaag,
Eline
... See MoreSee Less

View on Facebook

De kaarten zijn weer omgekeerd. Per kaart zal ik een toelichting geven.

Kaart 1: Make me a channel for divine creativity
Het is heel belangrijk dat je je nu echt helemaal gaat laten leiden door je ware zelf/je intuรฏtie. Je bent รฉรฉn met het universum, je hart wil expressie geven aan wie je werkelijk bent. Dat is de ware vervulling van je leven. Als je je laat leiden komen er dingen op je pad die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. Dit betekent: overgeven aan wat er nu is. Overgeven aan wat er mag ontstaat. Je kunt het met je hoofd niet bedenken. Je hoofd denkt aan wat het meest praktisch is, het meest toekomstgericht, het meeste succes geeft, het meeste geld oplevert. Je hoofd denkt dat alles buiten jezelf je geluk gaat brengen. Als je je verlangen laat ontstaan vanuit je hart gaat je leven ontstaan vanuit je hart en gaat je leven ontstaan uit waar jij het meeste naar verlangt. Daar ligt jouw ware geluk en vervulling. Daar ligt de flow en vrijheid van het bestaan op deze aarde.

Kaart 2: Inner rose
Hoera, je bent op het punt dat je dichtbij jezelf staat, volledig in je kracht. Verbonden met de aarde, je authentieke zelf en je vrouwelijkheid. Alle puzzelstukjes vallen samen. Je hebt zo hard gewerkt om hier te komen, nu hoef je alleen nog maar jezelf te zijn en voluit expressie te geven aan wie je bent. Met zachtheid voor jezelf, het mannelijke en vrouwelijke in balans.
Niet meer moeten en willen, maar zijn en ervaren. Niet meer alleen geven maar ook ontvangen. Niet meer gezien willen worden door anderen maar jezelf zien. Niet meer in goed en fout denken. Niet meer vanuit controle leven maar vanuit overgave.
Zie dat anderen een reflectie zijn van jou. Zie dat we allemaal verbonden zijn en dat iedereen met hetzelfde worstelt in de collectieve energie. Zie dat alles energie is en dat je je de ene dag zo voelt en de andere dag zo.
Laat het leven ontstaan vanuit je hart en omarm alles in het nu. Zie dat je onderdeel bent van een macht groter dan jij. Vertrouw erop dat je intuรฏtie je de weg wijst. Vertrouw dat als er iets gebeurt wat je moeilijk vindt, dit gebeurt om je de weg terug naar jezelf te wijzen. Kijk naar wat je hebt. Zie de prachtige dingen in het leven. Geniet in dankbaarheid.
Laat je innerlijke roos bloeien en stralen in jouw tempo. Beweeg mee met jouw ware natuur. Vergelijk je met niemand en wees volledig trouw aan jezelf.
Je hoeft alleen maar te zijn wie je bent.

Kaart 3: Maria Magdalena Sacred marriage
Heb jezelf lief
In voor- en tegenspoed
In liefde en boosheid
In zwart en wit
In gelijk en ongelijk
In balans en disbalans
In harmonie en onrust
In het mannelijke en het vrouwelijke
In alle emoties
In al je gevoelens
Je mag altijd zijn wie je bent.
Als je jezelf toestemming geeft om er volledig te mogen zijn, heb je jezelf lief en zal de wereld je omarmen.
Heb jezelf lief en liefde zal je geven wat je nodig hebt.
Heb jezelf lief en liefde zal bij je horen...
... See MoreSee Less

View on Facebook