Facebook Posts

De kaarten zijn weer omgekeerd!

Kaart 1: Bescherming
๐˜‘๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง, ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ต, ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ถ๐˜ฎ.
Je gebeden om veiligheid en bescherming zijn verhoord en beantwoord. Alle aanvallen of bedreigingen behoren nu tot het verleden. Je kunt je helemaal veilig voelen.
Als je het universum vraagt om over jou, je geliefden, je huis en je bezittingen te waken zal dit onmiddellijk gebeuren, het universum kent geen uitstel.
Jouw energie kan vanaf dit moment, zonder een hoofd vol zorgen, gericht worden op allerlei zinvolle en creatieve dingen.

Kaart 2: Muziek bij het manifesteren
๐˜–๐˜ฎ ๐˜ด๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ชรซ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ช๐˜ด๐˜ถ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต.
Muziek is een heel sterke bondgenoot op je spirituele pad, want hierdoor neemt je vermogen om te manifesteren grandioos toe. Muziek is een onderdeel van de onzichtbare wereld en werkt op een hogere frequentie dan de stoffelijke wereld. Muziek behoedt ons voor negatieve energie en maakt onze gedachten en emoties plezieriger.
Gebruik muziek als een instrument om te manifesteren. Doe dit door je voor te stellen dat jouw wensen zijn verwezenlijkt en voel wat je daarbij voor muziek (bijv. een lied zingen of neuriรซn) mag maken.

Kaart 3: Ochtendaffirmaties
๐˜š๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ง๐˜ง๐˜ช๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ง๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ.
Deze kaart vraagt je om elke dag te beginnen met het uitspreken van positieve intenties. Bedenk, voordat je uit bed opstaat, wat je wensen zijn. Maak je er niet druk om hoe ze verwezenlijkt worden. Visualiseer gewoon dat ze al uitgekomen zijn.
Spreek vervolgens een of meer positieve affirmaties uit die verband houden met je wensen. Je kunt deze ook op papier schrijven, gedurende de dag af en toe bekijken, en ze hardop (of in gedachten) herhalen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tijd voor een kaartje. Welke kaart trekt jouw aandacht?
Ik hoor het graag!

Om 17.00 zal ik de omgekeerde kaarten posten.
Fijne dag vandaag,
Eline
... See MoreSee Less

View on Facebook

Aha, dus dit is de reden waarom het soms lastig is om mijn doelen te bereiken! ๐Ÿ˜

Ik had er even geen rekening mee gehouden dat ik onderweg op mijn pad ook nog een haai moest passeren. ๐Ÿ˜‰
... See MoreSee Less

View on Facebook

De kaarten zijn weer omgekeerd!

Kaart 1: Sacred feminine
Rust...
In de stilte vind je je antwoorden.
Alles ligt in jou verborgen.
Jij hebt de sleutel.
Jij weet wat je nodig hebt.
Jij weet wanneer iets niet goed voelt.
Jij weet wat jou voedt.
Jij weet wat jou energie geeft.
Jij weet waar je blij van wordt in je hart.
Geef jezelf op het diepste niveau toestemming om zacht te zijn voor jezelf en alles te accepteren. Laat je leiden door je gevoel en niet door je emoties.
Je intuรฏtie fluistert je zachtjes de weg om op te staan voor wie je werkelijk bent.

Kaart 2: We are all one
Respecteer jij anderen om hun pad in hun eigen tempo te bewandelen?
Respecteer jij de ander om wie hij of zij werkelijk is?
Mag de ander van jou echt zichzelf zijn of geef je graag goedbedoelde adviezen?
Het is niet jouw taak om de ander te redden. Het is jouw taak om voor jezelf te zorgen! Onvoorwaardelijke liefde is niet denken dat je het beter weet voor de ander. Onvoorwaardelijk liefde is de ander volledig zichzelf laten zijn.
Alles wat je in een ander veroordeelt, veroordeel je in jezelf.

Kaart 3: True freedom
Ons diepste verlangen is om ons vrij te voelen. Geen druk ervaren, kunnen doen wat we willen, onze eigen tijd indelen. De vraag is: kun jij je vrij voelen, geef jij jezelf daar toestemming voor?
Als je namelijk die vrijheid niet kunt voelen en je jezelf constant druk oplegt, zul je nooit vrijheid ervaren. Die druk kan zitten in de kleinste dingen.
Ik moet genoeg slapen want... Ik moet koffie drinken anders... Ik moet sporten anders... Ik moet gezond eten want... Dat is niet vrij zijn!
Dat is jezelf enorme beperkingen opleggen uit angst. Angst beperkt je in de vrijheid waar je hart zo naar verlangt. Ware vrijheid is je beperkende gedachtes loslaten, zo handel je uit liefde. Alle overtuigingen en gedachtes die je belemmeren om vrij te zijn mag je loslaten. Ga voelen wat je werkelijk wilt, denk niet: dat is goed voor mij omdat....
... See MoreSee Less

View on Facebook