Ik merk dat veel mensen nog moeite hebben om balans te vinden in hun leven. Het effect is vaak dat deze mensen regelmatig over hun grenzen heen gaan, veel stress ervaren en continu vermoeid zijn.

Af en toe stress ervaren is normaal en kan ook geen kwaad. Op het moment dat je je echter (bijna) altijd gestrest voelt heeft je lichaam geen mogelijkheid meer om te herstellen. In het ergste geval streef je dan af op een burn out.

Bij de lezingen die ik geef wil ik mensen bewust maken van wat stress met je doet en wil ik tips meegeven wat je anders zou kunnen doen om meer ontspanning te kunnen ervaren, meer voor jezelf te kiezen en energie over te houden om leuke dingen te kunnen doen.

Lezing “Omgaan met stress”
Op zaterdag 21 september 2019 om half 3 geef ik een lezing in “Bibliotheek Alkmaar de Mare” (benedenverdieping). De lezing gaat over het omgaan met stress. Er zijn geen kosten aan verbonden. Je bent van harte welkom om naar de lezing te komen.

Meer informatie
Wil je meer weten over de lezingen die ik heb gepland / ga plannen neem dan contact op via info@praktijkelinevanderwal.nlĀ  Het is ook mogelijk om afspraken te maken voor een incompany lezing.

Wil je meer weten?Neem dan vrijblijvend contact met me op