Numeroscoop

De impact van jouw geboortedatum

Bij numerologie kijk je naar iemands geboortedatum. Op basis van de geboortedatum kun je getallen toekennen aan bepaalde aspecten van iemands persoonlijkheid en aan zijn/haar relatie met de omgeving.
Een interessante methode, het laat zien waar iemands blinde vlekken liggen.  In de numerologie heeft elk getal zijn kwaliteiten, schaduwkanten en leerpunten. Door je bewust te worden welke getallen er bij jou horen krijg je meer inzicht in jezelf: zowel in jouw sterkte punten als in je valkuilen.

In mijn eigen numeroscoop had ik op meerdere plekken bijvoorbeeld getallen die maakten dat ik niet in actie kwam. Toen ik dat eenmaal wist besloot ik dat ik mezelf af en toe een extra zetje moest gaan geven. 

Foto Eline van der Wal
Ik was nieuwsgierig. Zou mijn geboortedatum me meer inzicht kunnen geven in wie ik ben? En me inzicht geven waarom ik dingen doe zoals ik ze doe? Ik kwam een numerologie-cursus tegen en heb deze cursus voor de fun gevolgd.
Het was leuk om te doen en... de getallen waren inderdaad verhelderend.

Eline van der Wal

Op deze afbeelding zie je de getallen die ik in mijn numeroscoop heb staan. Ieder getal heeft zo zijn eigen betekenis. 

In een numeroscoop kun je o.a. het volgende ontdekken: Hoe zien anderen jou? Waarin wordt jij geraakt door je omgeving?  Hoe heb je je gedragen als kind en als puber? Welk pad heb jij te bewandelen? Hoe wil jij dat anderen jou zien? Wat heb jij te leren om tot bloei te komen?

Door inzicht te krijgen in de getallen die jij mee hebt gekregen o.b.v. jouw geboortedatum krijg je meer inzicht in wie je bent en welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Als je interesse hebt om een uitgewerkte numeroscoop van me te ontvangen kun je dit aanvragen via de e-mail. Mijn e-mailadres is info@praktijkelinevanderwal.nl 

Voor € 27,- ontvang je dan een uitgewerkte numeroscoop waarbij ik per blok een toelichting geef van wat de getallen inhouden. 

Wil je alvast wat meer lezen over de betekenis van de getallen? Er zijn veel sites die iets vertellen over de betekenis van getallen. Hieronder heb ik de link naar een van deze sites toegevoegd.