Er staat nu even niets op de planning, binnenkort plan ik weer nieuwe data!

Workshop Tijd voor jou

Minder moeten, meer genieten, meer tijd voor jou!
Ik ontmoet veel vrouwen die moeite hebben om de keuze te maken voor zichzelf. Ze zorgen eerst goed voor anderen en vinden het moeilijk om tijd voor zichzelf te nemen.

Voor een korte periode is het niet erg als je de focus meer legt op een ander dan op jezelf. Als je het te lang doet krijg je echter last van vermoeidheid, een gevoel geleefd te worden, twijfels aan jezelf en een ontevreden gevoel. Is dit het nou? Het leven?

Met de workshop “Tijd voor jou” gaan we een verandering in gang zetten. We gaan kijken wat jij nodig hebt om meer tijd voor jezelf te krijgen en hoe je dat ook voor elkaar kunt krijgen. Het effect daarvan is dat je beter in je vel komt te zitten, meer gaat genieten en meer grip krijgt op je leven.

Bij de workshop nemen we de tijd om te ontdekken welke dingen jij graag (vaker) wilt doen, waar je energie van krijgt, hoe je makkelijker “nee” kunt zeggen en wat je kunt doen om dingen makkelijker voor elkaar te krijgen.

Workshop "Gedachten hebben kracht"

Bij de workshop “Gedachten hebben kracht” gaan we aan de slag met onze gedachten. Veel vrouwen hebben last van piekergedachten, twijfels en onzekerheid. Na deze workshop weet jij wat je kunt doen om de negatieve gedachten los te laten en meer ontspannen te kunnen leven.

Meer info
Wil je meer informatie over de geplande workshops of ben je geïnteresseerd in een workshop op locatie dan kun je contact opnemen via info@praktijkelinevanderwal.nl of me bellen op tel.nr. 06-12200507.

Wil je meer weten?Neem dan vrijblijvend contact met me op