De meeste mensen kennen het (af en toe) wel… een gevoel van onrust.
To do lijsten die door je hoofd heen dwalen. Een gevoel dat je nu ergens anders zou moeten staan dan waar je nu bent. Vele dwalende gedachten die “problemen” proberen op te lossen maar eigenlijk alleen maar voor meer onrust zorgen. 

Hoe zet je dat stil? Hoe zorg je voor meer rust in jezelf?
Als je meer rust in je leven ervaart kun je meer ontspannen en voel je je gelukkiger.
Het is dus de moeite om te zorgen voor meer rust in jouw leven.

Gratis aanbod
Mindfullness en meditatie kunnen je helpen om meer tot rust te komen. Het helpt je om in het nu aanwezig te zijn. Een meditatie die ik zelf fijn vind om te doen is de bergmeditatie.
Wat ik heb geleerd van de bergmeditatie is dat je niet alles op jezelf hoeft te betrekken. Natuurlijk gebeuren er dingen om je heen, maar dat hoeft niet meteen van jou te zijn.

Als je jezelf voorstelt als een berg kun je de emoties van een ander zien als een buitje of onweerswolk die op jouw berg terecht komen. Iets wat gebeurt, naar niet iets wat de hele berg direct verandert. Want de berg is gewoon de berg. Net zoals jij gewoon jij bent. 

Dit is een meditatie die ik regelmatig doe op Youtube, wie weet vind jij het ook een fijne meditatie:

Bergmeditatie op Youtube

Hulp nodig?
Onrust is meestal een teken dat er iets in jou is dat om aandacht vraagt. Soms weet je echter niet wat het nu is dat om aandacht vraagt. Als je het gevoel hebt dat er iets is dat om aandacht vraagt maar er niet helemaal de vinger op kunt leggen wat het is kun je daar met behulp van een opstelling inzicht in krijgen. 

Meer weten?Neem dan vrijblijvend contact met me op

Een opstelling duurt maximaal 1,5 uur en kost € 95,-