Zelf was ik ook een financial die steeds een stapje harder ging lopen. Bij mij resulteerde het uiteindelijk in een burn out. Ik was té lang, té hard aan het werk geweest.

Ik kreeg de burn out omdat ik niet goed genoeg mijn grenzen bewaakte. Ik vond het werk belangrijker dan mezelf en maakte mezelf wijs dat de werkdruk snel weer minder zou worden.

“Als die klus maar af is… dan zal het vast minder druk worden”.

Op een bepaald moment was ik zover over mijn grenzen heen gegaan dat mijn lichaam ingreep. Ik zakte op een dag ineens bijna letterlijk door mijn benen. Ik schrok enorm van wat mijn lijf nu ineens deed. 

“Nu kon ik het niet meer negeren. Ik moest iets doen. Ik wilde niet instorten.”

Ik ging op zoek naar een coach. Ik wilde erachter komen wat ik kon doen om te veranderen. Ik wilde niet meer zo perfectionistisch zijn. Ik wilde leren loslaten. Ik wilde weten waarom ik over mijn grenzen heen ging. Ik wilde dat het niet meer zou voelen als falen. Maar het belangrijkste:

“Ik wilde weer gelukkig zijn en mijn energie terug krijgen!”

Dat is allemaal gelukt. Ik heb geleerd waarom ik mezelf in de weg zat en wat ik kon doen om in mijn kracht te gaan staan. In die periode ben ik gestart met een opleiding tot MEE-therapeut*. Daar heb ik veel plezier van, ik kan anderen ermee helpen maar ook mezelf heeft het inzichten gegeven.

 

“Mijn doel? Vrouwen helpen om meer in balans te komen, voor zichzelf te kiezen en te genieten van het leven!”

 

Ik geniet ervan om mensen te mogen helpen. Nu help ik vrouwelijke financials, ondernemers en managers met stressklachten om weer in balans te komen. 

Warme groet,
Eline van der Wal

Een keer kennismaken?Neem dan vrijblijvend contact met me op

 

‘* MEE-therapeut staat voor Multi Energetisch Essentie Therapeut

Ter info: ik ben ingeschreven bij “It’s just therapy”.
Voor meer info kun je klikken op deze link: It’s just therapy