Zelfvertrouwen

Vertrouwen hebben in jezelf en weten dat jij goed genoeg bent

Als je vertrouwen in jezelf hebt lijkt het alsof je de dingen makkelijker voor elkaar krijgt.

Sommige mensen hebben altijd veel zelfvertrouwen, er zijn echter ook veel mensen die soms (of altijd) aan zichzelf twijfelen en wel wat extra zelfvertrouwen kunnen gebruiken.

In jezelf geloven en zelfvertrouwen hebben, soms vind ik dit best lastig. Zeker als ik met iets nieuws start is er regelmatig een innerlijke criticus die zegt dat ik het NIET kan.
Het is niet erg om af en toe wat minder zelfvertrouwen te hebben, de uitdaging is echter wel om je er niet door te laten leiden.

Eline van der Wal

Kun je wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken? Lees dan de gratis pdf

Als je vertrouwen kunt hebben in jezelf maakt dat het leven een stuk makkelijker. Het maakt dat je eigen keuzes durft te maken en gaat staan voor wat jij belangrijk vindt. In de bijgevoegde pdf geef ik 5 tips voor extra zelfvertrouwen. 😎

Hulp nodig?

zelfvertrouwen

Als je vaak last hebt van een gebrek van zelfvertrouwen is het goed om te kijken naar de bron van jouw gebrek aan zelfvertrouwen. Was er iemand die altijd negatief over je deed? Zijn er dingen gebeurd waarbij je ontzettend onderuit bent gegaan?

Gebeurtenissen uit het verleden vormen ons en kunnen ons een gebrek aan zelfvertrouwen geven.

Met behulp van systemisch werk (ook wel familieopstellingen genoemd) kunnen we achterhalen wat er bij jou ten grondslag ligt aan je gebrek aan zelfvertrouwen en hiermee aan de slag gaan.

Over het algemeen zijn er 1 tot 3 afspraken nodig om te zorgen dat jij meer vertrouwen krijgt in jezelf. Een opstelling duurt maximaal 1,5 uur en kost € 110,- per keer.