De meeste mensen die bij mij komen voelen zich regelmatig vermoeid, hebben last van stress en hebben het gevoel geleefd te worden.

Hieronder heb ik een aantal situatieschetsen gemaakt, herken jij je hierin?

Je bent vaak moe. Je probeert van alles om de vermoeidheid achter je te laten.
Op tijd naar bed, pauze nemen tussendoor, een stukje wandelen, yoga. Je doet allerlei dingen om meer energie te krijgen maar helaas werkt het niet. Je bemerkt dat je steeds vroeger door je energie heen bent. Er moet iets veranderen maar wat?

Je voelt je steeds vaker gestrestVrouw waarvoor het te veel is
Het werk dat je doet is leuk. Maar je merkt dat je teveel moet, je bent steeds bezig om alles op tijd af te krijgen. Je voelt je opgejaagd omdat er nog zoveel klussen liggen.

Je hebt te weinig plezier in je leven
Je durft het haast niet aan jezelf toe te geven maar als je eerlijk tegen jezelf bent denk je wel eens “Ik geniet niet genoeg, ik heb te weinig plezier in mijn leven.” Het leven voelt meer als overleven. Je probeert je tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken en denkt ondertussen “Waar is de tijd voor mij? Ik wil meer genieten van het leven!”

Je hebt behoefte aan goedkeuring en bevestiging van anderen
Eerst had je het niet door… Iedereen houdt er toch van om complimentjes te krijgen? Maar nu begint het je te dagen dat je ze echt nodig hebt. Want als je niet van een ander hoort hoe goed je het hebt gedaan begin je aan jezelf te twijfelen. Hoe krijg je het voor elkaar om weer genoeg zelfvertrouwen te krijgen om de wereld aan te kunnen?

Je bent veel aan het piekeren
Dan ben je lekker thuis en merk je dat je toch weer zit te denken over het werk of andere taakjes die nog moeten worden gedaan. “Ik moet niet vergeten om morgen … te doen”. Eigenlijk ben je maar half aanwezig. Het kost energie, je wilt niet steeds piekeren.

Herken jij je in een of meer van deze situatieschetsen? En wil je ermee aan de slag? Lees dan verder op deze pagina: Mijn aanbod

Wil je meer weten?Neem dan vrijblijvend contact met me op